TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

José houdt zich koest

Tags:

MIAMI (ANP) – Van de tropische storm José hebben de eilanden in het Caribisch gebied momenteel niet al te veel te duchten. De storm verplaatst zich zeer traag en voorlopig zal hij niet uitgroeien tot een orkaan met een kracht als die van Irma.

Het National Hurricane Center in Miami voorspelde woensdag dat er de komende vijf dagen sowieso weinig van José te verwachten valt. De storm draait de komende dagen 'rondjes' met de klok mee ten zuiden van Bermuda. De Bahama's en de Amerikaanse oostkust lopen vooralsnog geen enkel gevaar.

José is momenteel een storm van categorie 1.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.