TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Ook NS doet mee met actiedag Sint-Maarten

Tags:

HILVERSUM (ANP) – Treinreizigers die vrijdag aanwezig zijn bij de tv-actie voor Sint-Maarten in het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum worden door de NS beloond met een gratis terugreis. Het instituut ligt op een steenworp afstand van het station Hilversum Mediapark.

Als het regent staan er NS-fietstaxi’s en een speciale parapludienst klaar om reizigers droog naar het actiecentrum te brengen.

Het Rode Kruis roept kinderen op om Sint-Maarten al eerder te vieren en vrijdag met hun zelfgemaakte lampion naar het actiecentrum in het Mediapark te komen. Via de site van het Rode Kruis kunnen alle kinderen een lampionwikkel downloaden, waarmee ze een melkpak als actielampion kunnen beplakken.

NPO besteedt vrijdag de hele dag aandacht aan de actie.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.