TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Opvallend rustige avondspits dankzij storm

Tags:

LIJNDEN (ANP) – De avondspits verloopt woensdag opvallend rustig. Bij Amsterdam ontbreekt de avondspits volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) zelfs volledig. ,,Er is geen enkele dagelijkse file’’, aldus de VID, die stelt dat dit in de herfstperiode zeer uitzonderlijk is.

Ook op de A4 tussen Amsterdam en Den Haag, die normaal rond 17.45 uur vol staat, staan geen noemenswaardige files. Landelijk gezien verwacht de VID dat sprake is van bijna de helft minder files dan normaal.

De VID gaf eerder al aan te verwachten dat de avondspits rustiger dan normaal zou verlopen, omdat een deel van de forenzen vanwege de herfststorm van woensdag thuis bleef. De ochtendspits telde daardoor al de helft minder files dan normaal.

Overigens waarschuwt de VID dat voor donderdagavond een natte spits wordt voorzien en dat er dan zomaar ruim 400 kilometer file kan staan.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.