TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Uitspraak in zaak Masmeijer in oktober

Tags:

ANTWERPEN (ANP) – De rechtbank in Antwerpen doet op 13 oktober uitspraak in de rechtszaak tegen voormalig tv-presentator Frank Masmeijer. Dat heeft een woordvoerder van de rechtbank gezegd. De uitspraak zou aanvankelijk deze week zijn, maar werd uitgesteld.

Masmeijer wordt verdacht van grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Er is zeven jaar cel tegen hem geëist. Masmeijer was in de jaren tachtig en begin jaren negentig een bekend presentator van de NCRV. Hij presenteerde shows als de Holidayshow en Dinges. Toen hij van de televisie was verdwenen, ging hij in België de horeca in.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.