TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

‘Abonnement Netflix wordt duurder’

Tags: ,

LOS GATOS – Netflix gaat de prijzen van zijn abonnementen in de Verenigde Staten verhogen, meldt Mashable. Het is niet bekend of een abonnement in Nederland later ook duurder wordt.

De prijs van een standaardpakket gaat van 9,99 dollar per maand naar 10,99 dollar, omgerekend van 8,50 naar 9,40 euro. De duurste variant, het premiumpakket, kost straks 13,99 dollar in de maand in plaats van 11,99. Het basispakket blijft 7,99 dollar kosten. Netflix zou zijn klanten vanaf 19 oktober op de hoogte brengen en in december zouden de prijswijzigingen ingaan. Het is de eerste verandering in prijzen sinds 2014

Netflix wil de komende jaren miljarden uittrekken om nieuwe films, documentaires en series te maken. Eigen exclusieve producties moeten voorkomen dat mensen overstappen naar concurrenten als Amazon Video, HBO Now en Hulu.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.