TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

‘Despacito is volkslied Bulgarije’

Tags: ,

SAN FRANCISCO – Zomerhit Despacito is het volkslied van Bulgarije. Dat denkt Siri, de slimme hulp van Apple. Wie vroeg naar het volkslied van het land, kreeg als antwoord informatie over Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Apple heeft de fout inmiddels hersteld.

Een Reddit-gebruiker ontdekte de fout. Het is niet bekend hoe Siri op het idee kwam dat de Bulgaren Despacito zingen bij sportwedstrijden en officiële evenementen. Het echte volkslied, sinds 1964, is Mila Rodino (Geliefd Moederland).

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.