TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Microsoft komt met nieuwe launcher

Tags: ,

REDMOND – Microsoft heeft donderdag een geüpdatete launcher gepresenteerd. Gebruikers kunnen daarmee hun telefoon koppelen aan de pc, met de 'Continue on PC'-functie.

Microsoft had twee jaar geleden in alle stilte de Arrow Launcher vrijgegeven voor Android-telefoons. Die is nu uitgebreid en hernoemd tot de Microsoft Launcher, waarmee Android-gebruikers hun telefoon kunnen inrichten zoals zij willen.

Microsoft presenteerde ook de app Edge. Proefversies daarvan komen eerst voor iOS en later ook voor Android beschikbaar. Met Edge kunnen mensen een pagina die ze op hun telefoon bekijken, tegelijk ook openen op een computer of laptop, om er verder aan te werken. Edge werkt eerst alleen in het Engels, maar moet later worden uitgebreid met andere talen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.