TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Brussel onderzoekt blokkade fintech

Tags: ,

AMSTERDAM – Banken hebben mogelijk samengespannen om fintechbedrijven en andere nieuwkomers buiten de markt te houden. De Europese Commissie vermoedt dat. Daarom hebben inspecteurs vorige week onaangekondigd een bezoek gebracht aan de Nederlandse Vereniging van Banken.

De bankenclub heeft een bericht van de Britse zakenkrant Financial Times bevestigd. Ook in Polen heeft de Europese Commissie volgens de Financial Times de brancheorganisatie van banken bezocht. Er zijn voor zover bekend geen invallen geweest bij individiuele banken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.