TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Microsoft laat Windows 10 Mobile vallen

Tags: ,

REDMOND – Microsoft trekt de stekker grotendeels uit Windows 10 als besturingssysteem voor smartphones. Bestaande gebruikers krijgen hulp, kwetsbaarheden worden aangepakt, maar het bedrijf doet geen moeite meer om bijvoorbeeld nieuwe features op te zetten, aldus ontwikkelaar Joe Belfiore.

De degradatie van Windows 10 Mobile komt niet onverwacht. Het systeem komt niet in de buurt van de reuzen iOS en Android, die samen 99 procent van de markt in handen hebben. Zelfs Microsoft-topman Bill Gates liet onlangs weten dat hij is overgestapt op een Android-telefoon.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.