TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Amazon presenteert nieuwe Kindle

Tags: ,

SEATTLE – Amazon heeft woensdag een vernieuwde Kindle Oasis gepresenteerd. De e-reader is waterdicht, zodat mensen ermee in bad en in het zwembad kunnen gaan, en heeft de Audible-technologie, zodat mensen er mee naar luisterboeken kunnen luisteren.

Volgens Amazon houdt de accu het wekenlang vol, en is een lege batterij binnen twee uur weer helemaal vol.

Het scherm van 7 inch is iets groter dan zijn voorganger, die in april vorig jaar op de markt kwam. Er passen volgens Amazon 30 procent meer woorden op, waardoor mensen minder bladzijden hoeven 'om te slaan'. De nieuwe Oasis weegt 194 gram. Er zijn twee versies: met 8 GB geheugen en met 32 GB geheugen. Ze zijn vanaf woensdag wereldwijd te bestellen en worden vanaf eind oktober geleverd.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.