TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Familie Faber: slechtste scenario uitgekomen

Tags:

ZEEWOLDE (ANP) – Het zwartste en slechtste scenario is uitgekomen. Dat zei Hans Faber donderdag in reactie op de vondst van het lichaam van Anne Faber. Hans Faber, een oom van de dode vrouw, is de woordvoerder van haar familie. Volgens hem zijn er veel vragen bij de familie, zoals waarom P. vrij rondliep.

,,Hoe kon dit gebeuren? Waarom liep deze man vrij rond?’’, zei hij in een korte verklaring in Zeewolde. ,,We hebben als familie nog heel veel vragen. Maar met de antwoorden zullen we Anne helaas niet terugkrijgen.’’

Verdriet en pijn overheersten voor de naasten echter donderdag, toen vast kwam te staan dat Faber niet meer leefde. Hans Faber dankte namens de familie voor alle steun en hulp in de afgelopen twee weken.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.