TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Jonge verdachten beschietingen Groningen vrij

Tags:

GRONINGEN (ANP) – De drie Groningse jongeren die worden verdacht van het beschieten van voorbijgangers met een luchtbuks, zijn weer op vrije voeten. Twee van de zestienjarigen mochten woensdag het politiebureau verlaten, de derde volgde donderdag, liet de politie weten. Justitie moet nog beslissen of ze worden vervolgd.

Zeker twaalf mensen werden dinsdag beschoten vanuit een woning aan de Nieuwe Sint Jansstraat, aan de rand van de binnenstad van Groningen. Ze liepen lichte verwondingen op. Niemand hoefde naar het ziekenhuis, wel gingen enkele mensen naar de huisarts voor controle. Binnen vond de politie een luchtdrukwapen. De jongeren werden opgepakt. Ze worden ook verdacht van het kapotschieten van autoruiten.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.