TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Warme Amsterdam Marathon verwacht

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – De organisatie van de TCS Amsterdam Marathon waarschuwt voor een warme 42e editie. Zoals het er nu naar uitziet, kan de temperatuur komende zondag oplopen naar zo'n 19 tot 20 graden. Op de website van de marathon staan tips over wat te doen bij warme weersomstandigheden.

Naar verwachting doen er ruim 40.000 mensen mee aan de marathon, die begint en eindigt bij het Olympisch Stadion. In een filmpje op de site is te zien hoe je moet handelen als een medeloper in de problemen raakt. Verder krijgen de deelnemers het advies zich niet te warm te kleden, genoeg te drinken en een poncho te dragen als het regent. Ook wordt gevraagd achterop het startnummer je naam, noodnummer en medische gegevens te schrijven.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.