TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

WhatsApp laat zien waar iemand is

Tags: ,

MENLO PARK – WhatsApp-gebruikers kunnen voortaan precies zien waar iemand anders uithangt. Mensen kunnen hun locatie namelijk ''in real-time'' delen in een chat, bijvoorbeeld met familieleden en vrienden.

Volgens WhatsApp is de functie versleuteld, dus kan niemand anders buiten een chat de locatie zien. Bovendien is het mogelijk om het delen van de locatie uit te zetten. De functie is beschikbaar voor Android-telefoons en iOS.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.