TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Dronken stel ramt auto’s en vernielt tuinen

Tags:

WAALWIJK (ANP) – In Waalwijk zijn twee mensen aangehouden die met een auto veel schade hadden aangericht. In de Putstraat reden ze tegen een aantal geparkeerde auto's aan en ook dwars door een paar tuinen. Overal lagen brokstukken van de auto.

Even verderop, in de Touwerij, werd de auto aangetroffen. De twee inzittenden, een vrouw van 29 uit Polen en een 23-jarige man uit Tilburg, stonden ernaast. Ze bleken dronken. Omdat beiden volgens getuigen achter het stuur hadden gezeten, zijn ze allebei ingerekend.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.