TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Garrix en Lil’ Kleine maken kans op EMA

Tags:

AMSTERDAM (ANP) – Martin Garrix en Lil' Kleine gaan een spannende zondagavond tegemoet. Ze maken kans in de prijzen te vallen tijdens de MTV European Music Awards (EMA's), die dit jaar in Londen worden uitgereikt. Garrix kan voor de derde keer een award mee naar huis nemen in de categorie Best Electronic. Zijn concurrenten zijn David Guetta, Major Lazer, Calvin Harris en The Chainsmokers.

Lil' Kleine won afgelopen week al tijdens een pre-party in de categorie Best Dutch Act. Hij liet daarmee Chef'Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich. De rapper maakt nu kans op de prijs voor Best Worldwide Act, waarin alle nationale winnaars het tegen elkaar opnemen.

De EMA's zijn vanaf 21.00 uur te volgen op tv en internet. Op het podium van de SSE Arena staan onder anderen U2, Camila Cabello, Liam Payne, Shawn Mendes, The Killers, French Montana en Clean Bandit. Host van de avond is Rita Ora.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.