TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Koenders: Drie Nederlanders omgekomen bij aanslagen Brussel

Broer en zus en een vrouw uit Deventer

Door de aanslag op het vliegveld in Brussel zijn drie Nederlanders om het leven gekomen. Dat meldt minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) vrijdag vanuit Indonesië waar hij op bezoek is.

Slachtoffers

Eerder deze weer werd al bekend dat er drie personen vermist werden. De slachtoffers zijn een broer en zus, woonachtig in de Verenigde Staten, en een vrouw uit Deventer. De broer en zus uit Maastricht zouden dinsdagochtend vanuit Brussel vliegen naar New York. Het gaat volgens de Limburgse media om Alexander en Sascha Pinczowski.

Eerder vandaag werd via De Telegraaf ook al bekend dat de Deventerse Elita Weah zou zijn overleden. Volgens een vriend van de familie had de politie dat laten weten. “Vannacht om drie uur kregen we het trieste nieuws te horen. Vandaag reizen we naar Brussel om haar lichaam te identificeren. Iedereen is enorm aangeslagen”, aldus boezemvriend Ambrose Ajala tegenover de krant.

(TPO/ANP)

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.